CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, December 23, 2008

X TAHU NAK LETAK TAJUK APA!

sambungan lg da..........

Dah berlengas main @ playground.......apa lagi jom balik..........dah petang dah pun....
sampai2 umah..........terus mandi..........sempat ler anak dara ini main air ...........i nak tepek video dia main air erk...tp x lepas ler...later2 i i letak yerk...
I paling suke nengok anak dara i nie lepas mandi......rasa cam suci murni jer muke tukan...keh keh keh............. mama dia pun kalu lepas mandi suci murni muka tu...lagi2 kalu lepas mandi W*J*B lagi ler suci murni..... berseri2

dah siap2 pakai baju sumer...........jom landing depan tv.........nengok citer menda ntah time tu....my laling hubby dok basuh keta kat luar............apa lagi, melayan hati yg masik bersisa merajuknyer tu.......kita layan snap sana snap sini k........................

pssttt........mama i belum mandi tau...i tengah tahan idung bau musyuk ok !

mama i buat pose ala2 manja konon...mama, tu nak cover dagu ker apa tu mama!

PEACE !........mama, cam terbalik jer Peace mama tu....

ok, itu baru betul....mama i salah setting tangan daaaa

WAH ! how come me leh jadi double nie.......pelik pelik pelik

DOUBLE PEACE

(giler minyak muke i kan..........huduh
siot !!!!!!)

14 Kata Mereka:

ai said...

va va vaaaa...

gigi kiter seropa la wei...ade taringggggggggggg!

@t00neY r00neY® said...

nk main air gak...

oliole said...

batrice hairan kenapa mama dia syiok ambil gambar sendiri?
tengok batrice buat tak layan aje...ataupun dia dah penat...
saya pun suka mandi W*J*B...hehehehehhe

Linda+Ghazi said...

woahh zana rajen la ngupdate! bru je kul 8 td entry lain..ehe..klu tk smpat romens tu sowee la ye..tp kami duk bca smbil sengih² gaks ni..comel la batrice pki towel je..hehe buh gbr mak die plak pki towel.. nk tgk comel ke idak hahaha..

yong said...

aku pun dah berlapis dah ni tau zana..hahahahahhahaa mencinyeeeeee!!

Monkey D Luffy said...

seksinya anak dara ko..

wanie said...

fewittt...seksinye anak dara ni berkemban

Jasfyra said...

hehehe..lps mandi wajib muka berseri2 ek..wajib le kan berseri2..hehehe

batrice ..napa xsenyum masa amik gambo ngan mama?penat mama awak wat peace apa suma..apa?mama kaco batrice tgk tv eh..hehhe

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

warghh canggihnyer gambar last tu..kak iena pun terlopong tengok..comelnya batrice pakai towel putih..memang sesuci cinta batrice ler...

rep :: oo mengimbau kenangan silam yer??..mana gambar zana masa induksi tu ?? buatlah entry..
Rizqi sekarang ni dah tak mau pakai topi,,dia asyik tarik..

Jue ~ mama DnD said...

mmg suci murni a wajah batrice pas mandi tu... aman jer tgk dia litup² ngan towel tu.. kalo dalila xder makananya... towel lap jer.. pastu bogel² lari naik atas katil...
ni mama nak ambik pic sapa senarnya nie..ekekeke... rasanya size dagu kita samalah zana... form 2ble nak ke 3ple kots..ekeke

Sue@MamaMaryam said...

aku pun suka amik pic sendiri.. hehehe

Sue@MamaMaryam said...

aku pun suka amik pic sendiri.. hehehe

mummycool said...

hahahaha batrice memang suci murni... zanna double peace tu cantik dan unik...

Tink said...

seksi lah midak bekemban tuh hahah