CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 18, 2008

THANK YOU FRIENDS...

Sorry lah yerk...hari nie xde entry cam biasa.....kalu korang nak tahu, now.....i buat autopublish dari rumah tiap2 malam or petang balik dari opis tu.....sebab tu i boleh buat selalunyer 2 @ 3 entry dlm sehari.............yelah, kalu asyik buat kat opis ajer....ada plak yg jahat mulut kata i tak buat kerja kan.............tp i tak kisah.....i nyer suker ler kan .........even i bukak blog pun, my boss tahu....and i nyer kerja siap ok............dan yg paling penting SKT i nyer markah tinggi.....he he he.... (*** ayat berlagak........ada i kesaaahhh)

malam tadi...my laling hubby ngadap lappy dari kul 8 lebih sampai kul 11 lebih.....dia tengah survey tempat yg bakal kitaorg pergi cuti2 malaysia this coming january....jeng jeng jeng ....later2 i citer yerk....ke i patut buat kuiz tempat mana i akan pergi...hooooo

so, i kena lah ngadap si batrice plak...........biasalah, lappy satu jer kat umah...so, kena kongsi2.....sharing is caring lorr.............rasa cam nak buat special request plak ngan hubby "papa, lappy mama satu boleh!" keh keh keh...

so, di sebabkan i tak sempat buat entry mlm tadi......so, no citer2 ler hari nie......sure korang boring erk......ketuk2 pintu...nengok entry yg sama jer.........xpe......demi korang aku gagah ler jugak update kat opis nie.....tp bukan citer2 batrice @ me k............i buat entry pasai award yg i terima dari Sham mama si Echa bam bam tu....he he he.....

ok........1st award dari Sham...........SPREAD THE LUV AWARD.......i luv u ler sham.......... i like coz' ada bunga ros pink and ada butterfly..............oppss...bug pun ada ler.........ngan flying hearth...ceh ceh ceh..

pastu yg 2nd yg nie plak.........THE SMILE STONE AWARD .....keh keh keh...comel cam i plak kan smiley face tu...

yg nie datang bersama2 term & condition yerk....so, jom layan.....

1. Write about 10 Things that Brighten Your Day

a. Bangun pagi tanpa perlu terkocoh2 bersiap nak gi office.....means hari itu adalah hari CUTI......so, i boleh bersenang lenang di rumah

b. Semua kerja rumah telah siap tanpa i yg buat......he he he...kot2 ler ada pembantu kat umah kan........

c. Bukak purse berkepuk2 duit kat dalam tu.......sgt senang hati lorrrr

d. Pepagi bgn tu dpt kiss from my laling hubby ........nak hug pun lagi best

e. Pepagi bgn dpt kiss gark dari my princess tu....kalu nak lagi best siap hug lagi....

f. Gaji & Bonus sudah masuh........he he he...aribbaaa....aribbaaa.....hari nie bonus & gaji dah masuk

g. kalu hubby ckp.......mama, jom sambung tido...................i'll senyum sampai ke malam weh..

h. Xde sapa2 yg sakitkan hati i sepanjang hari..........so, i akan ceria sepanjang hari.......

i. pergi shopping ...........best2 nyer.......sham, kita gi shopping sesama jom...........

j. internet xde problem......i leh bukak blog, update blog, lawat blog kengkawan.......kih kih kih.

2. Put the award logo on your blog - i dah bubuh pun award logo tu kat atas nun

3. Add the link of the person who gave this award - award ini di anugerahkan oleh SHAM - UMMI ECHA

4. Nominate at least 5 person

a- sue - mama maryam

b- oli - mummy asha

c- kak watie - mama cik mya

d- kak linn - mama alif & aisy

e-kak jue - mama danish & dalila

5. Leave message to the nominees - nanti i leave note kat pintu umah korang yerk.....he he he

14 Kata Mereka:

Jasfyra said...

xde mood ek arini..cian...
sib baik dpt award kan

Mama Mya said...

wokey time kasih yer nanti akak amik

pssstt zana jgn lupa print screen no hits yer nak kasik adiah nie..

Sue@MamaMaryam said...

i plak xde mood ari ni..huhu ohhh i dpt award ye.. toceiiiiii mlm ni i amik n tepek kt blog ok.. muahhhh

Jue said...

salam....zana, dulu penah jumpa kat fp, ingat sy tak????

hmmmm...skrg dh join jd blogger gaksss....easy n3 kan...ada mase meh la singah 'umah sy plaksss...

p/s : uihh...gaji dh masuk ker????awal bangettt.....best tuhhhh
nak buat link awak yer...allow me...

Jasfyra said...

zana, aku baru perasan ko ada bnyk blog..dan aku baru perasan ko ada wat contest no bertuah tuh..adoila..ketinggalan sudah...

re - nk tanya ni, lasmi tu apa?

aimi @ kamalina said...

syok lak baca 10things tu.... :D

Hirda Ibrahim said...

aku pung nk join pi shoppinggggg...hehehe. mesti best kan "ladies day out". anak2 bapak2 jaga...hehehe

Nur a.k.a admansyah said...

Ko mmg ler Zana... kata takde MooD tapi leh update berjela! Akak mmg tabik SRIIINGG kat ko dik!

kena Tag lagi yea... Takpe.. berangan kejap pun tak salah, kan?

yong said...

zana..nak ikut kau gi shoppingggg gak!!!!!!!!!!!

:)

i like!

Sham Ummi Echa said...

sape la yg mndengki tu ek..biasa la zana..kt mana2 pon ada org camni kan..xpe yg pnting keje kita siap n bos kita x ksh pon kan..

ha..jom ar g shopping..biler ko nk turun kl lg nih..

rasp said...

chomel lah award smiley tu :D makes u smile kan..

Monkey D Luffy said...

ah... lappy kapten nak kongsi ker?

Linda+Ghazi said...

zana..hehehe smpi jugak daku ke blog mu ye..nk kna buke menmlm kat umah..kt opis takleh buke blogspot..dh la tu..kna la buat² rajen kt opis huhuhu..yeayy batrice nk dtg KL ye..eh zana ade kan no org? naty sms ye..kot² kitorg blik bntong..tp no worry, bntong-kl dokek yooo..pape naty msgkan no fon zana ye kat org :)xsabo nk amek gbr batrice gereks huhu...oo kami link kan blog memember kt FP..so msuk la blog zana..hope u don mind k..kisses fr batrice...

http://beautkids.fotopages.com
http://www.beautkids.com

Ena said...

ekekeke zanna
akk buat jek asaikan keje siap ekeke tapi akhir2 ni cam bowink jek so wat bila ade mood jek la hehehe