CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 12, 2008

NAK HADIAH?

Pepagi dah ada orang puji I.......so, dgn berkat pagi JUMAAT kan........i rasa senang hati sangat.....he he he.....ada sorang customer my boss from KL datang.....chinesse guy.......sambil dok nunggu boss i masuk pejabat from kelas mengaji (i dah masuk dulu ok........my boss plak tgh makan) .......so, that guy tanya.....i nie asal dari utara ker?.......why?........muke i nie cam muke org utara ker...........he he he....bila i ckp NO.....dia ckp ingatkan dari belah2 sana coz' my MUKA ada iras2 NOURI anak PAK LAH...cuma nouri tu fair lagi ler dari i yg ala2 itam manis nie kan...he he he......apakah?........nak gelak pun ada.............korang rasa........i nie ada iras ke ngan NOURI tu.....ke guy tu yg rabun........hik hik hik

so, becoz' i happy.......so i decide nak kasi hadiah kat korang..........
so for those yg berjaya capture hit

3030 and 3333

(*** memula decide 3010 tp bila nak publish tadi hit tu dah 3011 tp if ada yg dpt capture 3010 still boleh antar print screen tu kat email zana...........gud luck)

please email me the print screen to : zalyn_batrisya@yahoo.com.my
insya allah, hadiah menarik menanti anda.........

21 Kata Mereka:

oliole said...

tak boleh nak imagine muka anak pak lah laa...
yang pastinya zana lawa...
dipuji lagi...
heheheheh

Cik Puan Mimi said...

cish akak terlepas la.. 3031.. tak pe akan ku usahakan sampai 3333 tu

aFkaR'z said...

erkkk dah terlepas 3340

Sham Ummi Echa said...

wow ada rupa nori ka..caya la..
alamak daku trlepas la 3030 tu.. nnt daku try yg 3333 tu lak yer

Mama Safiyyah said...

alaaaa.......dah terlepas.......

hehehehe bagus gak ada org puji pg2 kan.....dpt gak org lain tumpang gumbira terima hadiah :-)

Puan Iza said...

ermmmm...rupa nouri ek....rasanya ada kot iras2 skit zana dgn nouri nie...heheheh

zana, iza dapat capture no 3030 tu hhehehe...tgk email ek...

ILA said...

eceh...ceh...ceh kembang dah kuncup blom?... ader iras muka nuori tu... cayalah!!

Alamak terlepas la 3030....kita hit 3060 la pulak!! heheh

Sue@MamaMaryam said...

ala..aku bz la plak hari ni..mesti tlepas..huhu adiah misteri ada x zana? keh keh keh

Monkey D Luffy said...

dash terlepas 3030... huhuhu

rasp said...

rasanya guy tu mmg rabun..u lagi lawa lah dari nouri...

wow ada contest ni..harus ku cuba :D

muha said...

alamak.terlepas la pulok..xper..nanti ayom try lagi

muhaiyom said...

erk..nama ku x penuh pulok..
ni baru betul..

~~ciklinn~~ said...

akan kuterus berusaha dan berusaha..

dik ko lagi comellah dari nori tu...

yong said...

aiseyyy..aku lambat bukak internet lah hari ni..maklumlah coti..hehehhe

takpe..akan aku usahakan 3333 tu!

Mama Safiyyah said...

alaaaaaa zana.....punyalah dok berusaha dari berjam2.....dpt 3330 then 3332 tapi terus ke 3334.....takde rezekilah pulak kali ni........takpelah, lain kali org puji zana lagi, buat sessi derma hadiah cenggini lagi kay.......siapalah yang bertuah itu.......

MAMA IQA said...

aiseh..aku dh terlps ke 3336 la
ala...3336 pun cantek gak no tu..huhu~

yong said...

adoiii aku terlepas lagi lah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cik Puan Mimi said...

zana akak terlepas lagi..... cepat buat no. lain plak... nak capture jugak ni..


psstt suka tag gambar baru kat atas tu.. gambar batrice tengah cangkung, comel giler..

re:- memang zaman dulu tu sibuk kumpul duit syilling, sampai berat poket.. tapi semua tu kenangan terindah kan..

mama-ⓘⓔ said...

eehhehh,terlepas daa....
dh jauh sgt pon...hu hu
buat la lagik?? ekekeke...
(joking)

Mak Su said...

hhhmmm, kurang ong. maksu nombor 3344

NAEMAH said...

zanna...kite dpt tgkp no. 3333 tu...nanti checkemail ek hehehe.......