CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 06, 2008

JOM BALIK JOM

Dalam kul 4 lebih nanti ingat nak gerak balik Tenggaroh.....this year turn Tenggaroh plak utk raya haji coz' raya puasa dah kat Kluang kan...........kena lah bagi2 bila dah kawen nie......nasib ler bab balik2 raya nie my laling hubby jenis x kisah......tp as wife kena lah adilkan...........biasalah tu....



si batrice baru jer lelap mata pukul 3 petang.....waaaa..........tu yg kena dia bangun baru leh gerak balik tenggaroh...........suprise.....from pagi bangun tido until now (3 pm) dia x memuting...ye ye ye....later2 i cerita yerk.........mission complete nampaknyer sehingga ke saat ini....nanti bangun tido x tahu ler plak...........nanti i citer yerk............



Balik nyer cuma 2 hari tp beg bajunyer cam berhari2 plak........biasalah......baju makpak mmg ler boleh nak limit2kan.........tp bila tang baju2 anak nie.......x boleh nak jangka.........nanti bw cukup2 takut tak cukup plak.......biar lebih xpe.........he he he.....


Beg pooh tu cam biasalah isi bebarang batrice cam dia nyer losyen, minyak rambut bagai........beg hijau tu...........isi baju2 sumer termasuk baju2 si kecik tu............beg biru tu.........isi diapers & towel...........and satu lagi bakul yg dok nyorok belakang beg Pooh tu isi susu, termos, botol air, botol2 susu.............nie baru sorang anak............kot2 bertambah nanti........harus satu lemari plak bw balik kg..................

4 Kata Mereka:

PeminatJutawanMalaysia said...

selamat balik kampung dengan selamat ya....

Mummy Cool said...

drive hati2 ya yang.. selamat menyambut hari raya aidil adha.. mummy tak balik mana mana.. kat subang je...

Mommy Lily said...

salam perkenalan mama ...

okey kita tukar link

Norsham said...

biasa lah tu zana. akak pun mcm tu. kdg balik kl tu 2, 3 ari ja. tp baju mengalah kan sminggu! 1 luggage baby saja. akak dgn hubby syer 1 luggage. pak mertua akak salu ckp "laaa... balik 2, 3 ari ja ka? ingtkan nk duduk smpai seminggu!" hahaha!