CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 19, 2008

EXERCISE BERSAMA BATRICE

Bila dah sampai rumah............mcm2 ler yg di buat.......lepas makan sambil nengok tv......opppss, mandi dulu.......my laling hubby mandi dulu.....so, i ngan batrice dok menangguk atas katil nunggu laling hubby mandi........pastu baru i plak leh mandi.......kalu tak nanti ada yg menunggu kat depan pintu bilik mandi sambil jerit2 panggil mama dia.........

Lepas mandi tu........layan plak batrice buat exercise........apa dia excercise nyer....ha jom nengok video nie............


video

(sorry lah yerk..... i tak reti nak rotate video nie ler.......korang teleng2 ler sikit kepala tu erk...)

nampak cam kasar kan i & laling hubby gurau2 ngan batrice ........ he he he...camno, mama batrice nie nampak jer cam ayu2 kucing.....sopan2 ayam.......tp i nie sebenarnya ganas........x caya.........? tanya ngan laling hubby i tu yerk...........nasib ler papa dpt mama yg cam bini tarzan nie kan.............

12 Kata Mereka:

oliole said...

zana, saya tak dapat tengok video tulah...dia kata video ni currently not available...please try again later...
huhuhu...balik baru try laaaa

Emy Omar said...

Zana..ni boleh kategori mendera anak ke??ha..ha..takpe2 yang penting batrice happy. Eh..dah ok lum selsema dia tu?
re:Thanks zana petua tu..mata edriana dah kurang merahnye harap2 tak lama lagi hilang terus la merah tu

Jue said...

re : a'ahh...dh buat dh pun, td try2 jd la plok.

yg deco gambo tu aku guna photoshop, tp seblm tu dwload dulu kits dia dr cni http://ikeagoddess.blogspot.com/, pas tu deco la kat dlm ps. cut/copy/paste jer....

p/s : copat yer la ekau menghupdt zana woihhhh....baru jer boh komen sat td dh ada yg baru plokssss...

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..mak aii ganazsss.. maryam pun sama besa dah gurau2 ganas nih..

Tink said...

hui ganazssssss tol heheh...

Jasfyra said...

owh...xdpt tgk gak video ni..kt sini suma depa nk block..mencik ar..
psst zana, sok nk beli lasmi..hehe

mama mya said...

kalau dalam video tue zana yg wat xcercise lagi best hahaha.. akak pun salah seorang mini cam tarzan hahaha

Nur a.k.a admansyah said...

Uiihh... nie senam ker aksi ganaz nie Batrice! Papa siap tolong tur...

Sama nakai ngan Adam ler Zana.. tak reti diam lgsg! nak mandi pun x senang dibuat-nya, kan?

mama mya said...

zana awak kena tag yer hehehe (tag zana tue akak utang dulu yer hehe)

~~ciklinn~~ said...

adoioo..sabor jerlah anak dara nie...

teleg paler aku dik tgok video nie..hehehehhe

yong said...

hu zana ...aku jenuh lah marah2 chem kalau dia buat cenggitu tau..aksi leher2 tu...takutt aku zana oiii!!!

brutal gak batrice ni..heheheheehe malam2 rajin ha kena paksa exercise!

rasp said...

uish pandainya batrice buat cengitu..i if sapphire buat, i marah coz i yang ngeri tgk ngehehehehe