CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 31, 2008

SANTA CLAUS HANTAR HADIAH LER....!!!

sampai2 jer kat umah pagi tu ..... nengok elok jer tergantung plastik nie kat grill pintu .... ingat apalah ......... rupanya hadiah dari Santa Claus .......... santa balik cuti2 ke johor yerk Santa ....... thanks yerk Santa Cute.......betul, Santa yg hantar hadiah nie cute, comel, manis ....... ada 2 puteri lagi ......

Nak tahu ke Santa kasi apa? ............. jeng jeng jeng ...... tarraaaaa ......

Thanks again Santa.........korang nak tahu ke sapa Santa tu.........eleh, kat sampul present tu pun dah leh nampakkan........hah! betul ler tu.......Cik Puan Lieya kita yg comel tu kasi i hadiah sempena Merry Christmas......keh keh keh......ala, i kan menang kuiz teka mana cik puan lieya tu kan......so inilah hadiah nyer..........sweet jer........ i like...........

and, sebagai menghargai hadiah dari cik puan Lieya kita, i terus jer letak gambar Batrice kat situ........ala2 comel gitew kan......combinasi yg menarik.....frame yg cun...model yg cute.......perfecto........

THANKS AUNTIE LIEYA........



9 Kata Mereka:

lieya_latif said...

ceh....hampehla zana siap buat entry....malu2.....ape2 pun harap suke laaa adiah yg tak seberape nih yeak......alahai....sume dah dpt adiah kecuali sue n lily......minggu depan wajib kene anta kat depa plak ni hi hihihi...yg jauh kedaung akudah anta...yg dekat2 ni plak tak anta2 lg...kih kih kih

alahai comelnye batrice posing ....mmg sesuai ngan frame tuh....cute!!!!!!!!!!!!!

~aza...as / ummie afiq~ said...

beeesttnyeerr kalau betul ada santa claus menabur hadiah di tengah2 malam kaaann??? hehehehe

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

nanti ko bagi alamat kak iena kat santa clous tu yer..tak dpt hadiah pun tak per, bank in jer..keh..keh..
heppy new year 2009 zana..hope semuanyer akan menjadi lebih baik..

Monkey D Luffy said...

tu namanya santa lieya

naz ilyn said...

salam kenal...

dapat hadiah dari santa claus ker... ?? bestnya nape tak singgah kat rumah sy... santa lupa kot..ho ho ho

atty's said...

behnya dpt diah..salam tahun baru

eeramaya said...

besh dpt hadiah..santa lieya antar pakai keta rusa ke? hehe

~PakKaramu~ said...

Salam

Selamat menyambut tahun baru

neezareef said...

hepi new year zana