CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 03, 2008

JAWAB TAG from ZUERA

aku pun dah ingat2 lupa dah tag nie....nasib bila belek2 camera nampak plak gambar beg si batrice nie...apa ke halnyer aku amik gambar beg dia tanpa motif kan....? pikir nyer pikir...la..ada utang ngan zuera ler....so...nie ler rupa diapers beg batrice......yg officialler.....sbnrnyer zana nie suke tukar.....ikut suka mana nak guna.........tp show yg nie je lah yerk....



cam biasa ler......daku mmg hantu POOH.....so...harus ler beg diaper tu ada muke POOH kan.......beg nie kalu jalan dekat2 tp ler.......cam gi JB ke .....pergi BP ker......kalu jauh2 sampai KL tu........share ler ngan beg baju kami plak.......kalu setakat pergi bandar..........letak ler sumer barang dia dlm h/bag mama dia yg besar alam tu.............tu yg best kalu pakai h/bag besar tu....


cam biasa ler........cam korang gark...kat dlm tu.....isi harta benda minah kecik tu........diapers dia...baju salinan dia......bedak, lotion, minyak rambut.......cream nappy......kekadang tu topi dia......zana tak isi botol susu and yg sewaktu dgnnyer dlm beg..........kalu jalan jauh tu.....botol susu, termos, botol air masak and tin susu zana masuk dlm bakul..........

1st compartment tu tempat letak diapers dia & baju salin dia...

2nd compartment yg kecik kat depan tu tempat letak losyen, bedak, minyak rambut (*** walau kurang rambut ...stil ngan minyak rambut dia...act tu bukan minyak rambut biasa tu...zana guna tonic subur rambut dari mustika ratu) & nappy cream dia......

Settle akhirnya...............ada sapa2 nak claim tak utang tag zana tak buat lagi...sila2 lah yerk....kekadang terlupa ler...................

8 Kata Mereka:

Tink said...

cantik lah beg dieee!!

Sue@MamaMaryam said...

zana.. tanteknya beg batrice!!! suka aku tgk.. cute..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

zana ni mesti suker kuning ka.kan.kan.. comellah beg ni..kak iena pun ader hutang tag ni..jap2 lagi kak iena nak publish lah..

Jasfyra said...

dah siap tag...
cumil beg tuh

Hirda Ibrahim said...

bag batrice cam bag hardy la.. hardy punya spiderman. byk gak ko sumbat dlm tu ek zana?
aku letak air masak, biskut & ultraman sekor. tu je la yg hardy dok galas, pi mai, pi mai..

lieya_latif said...

lengkap bag nappy batrice...ko mmg la zana...bukan antu POOH dah...tapi dah boleh kategori kan MEROYAN POOH he he he he...ko kene jadi duta POOH ni....he he he

MAMA IQA said...

hep! nape selongkar beg batrice ni! biase dia! hehe~
zana, berkesan ke pakai minyak mustika ratu tu kat batrice? kalau berkesan, lily nk try kat iqa jugak la..nnt bg details ek minyak ape tu..

k.nurul said...

ade utang tag dr akak zana, tp akak pon dh lupa yg mane 1...hahaha...
wat2 lupa jela....